fbpx

Presentació llibre “Eixamplant l’esquerda” de Josep Costa


El Vicepresident del Parlament de Catalunya, en Josep Costa, ens ha visitat a Palafrugell per a la presentació del seu nou llibre “Eixamplant l’esquerda”.

En un acte públic al pati de Can Genís de Palafrugell, organitzat per Junts per Catalunya Palafrugell, el Vicepresident del Parlament, en Josep Costa, ha presentat el seu nou llibre “Eixamplant l’esquerda”.

L’Eric Torres, el president de Junts per Catalunya Palafrugell, ha fet la presentació de l’acte. Al finalitzar la presentació hi ha hagut un torn de debat amb el públic assistent.

En Josep Costa, al llibre, però també en el torn de debat amb el públic, ha explicat quina és la seva tesi quant a guanyar la independència, el títol del llibre.

L’esquerda que se li va fer a l’Estat espanyol amb l’1 d’octubre, amb la celebració del referèndum d’autodeterminació, és una victòria del moviment independentista. En Josep Costa suggereix que s’ha d’aprofundir en eixamplar aquesta esquerda fins que arribi el moment en el que la independència sigui irreversible i es pugui fer realitat.

×