fbpx

David Martín serà el candidat de Junts a Palafrugell

El nou alcaldable ha estat ratificat per unanimitat en una assemblea que s’ha fet aquest dijous al vespre.

David Martín serà el candidat de Junts a l’alcaldia de Palafrugell en les eleccions municipals del maig de l’any vinent. Martín, de 35 anys i empresari de professió, ha estat ratificat per l’assemblea local d’afiliats i afiliades que s’ha fet aquest dijous al vespre, a la qual hi han assistit la coordinadora comarcal de Junts, Vanessa Peiró, el responsable de política municipal a la Vegueria de Girona, Sergi Mir i la diputada al Parlament Maite Selva.

L’alcaldable, que ha presentat la seva candidatura als més de 25 assistents a l’acte, va remarcar que “Junts és el partit que més i millor pot representar els interessos de la majoria dels veïns i veïnes de Palafrugell”. Martín ha tancat la seva intervenció amb el que vol que sigui un dels eslògans de la seva candidatura: “Recuperem el sentit comú”.

Cal marcar-se un objectiu clar i treballar per a fer-lo realitat. Volem teixir una candidatura que escolti tothom, en tot moment, per elaborar una proposta que respongui a les necessitats dels veïns i veïnes del nostre municipi“, ha destacat el candidat.

La coordinadora comarcal, Vanessa Peiró, ha expressat que “Palafrugell necessita que la veu de Junts sigui decisiva” en les properes eleccions municipals. “Turisme, comerç i gastronomia són clau per al territori i des de Junts s’apostarà clarament per donar-los l’impuls que es mereixen, a través de candidatures que hi treballin a favor i hi siguin sensibles“, ha remarcat Peiró, que ha manifestat el seu suport a Martín.

×