fbpx

David Martín: “cal congelar les taxes i impostos municipals per al 2023”

Després de conèixer la proposta de la regidora d’Hisenda d’ERC, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, David Martín, es mostra contundent sobre la necessitat de congelar les taxes i impostos municipals per al 2023. 

L’alcaldable manifesta que cal que les ordenances fiscals per al 2023 es congelin pensant en no perjudicar la ciutadania (bona gestió) i no pas en afavorir l’Ajuntament (mala gestió). S’ha d’evitar repercutir en la ciutadania l’augment de costos que ha de suportar l’administració local en un moment de dificultat en l’economia de les famílies i les empreses per l’augment de la inflació, especialment pel que fa a productes i serveis de primera necessitat.

Amb aquesta proposta d’augment d’impostos i taxes municipals per al 2023 es penalitza els veïns i veïnes de Palafrugell i les empreses que hi desenvolupen les seves activitats, que ja es veuen afectats per diverses bandes.

La proposta econòmica de Junts per Palafrugell, basada en la bona gestió i el sentit comú, és clara: afavorir la reducció de la pressió fiscal sobre les famílies i les empreses del nostre municipi. Gestionar bé, i aquesta és la nostra proposta, consisteix en fer més amb menys, sense perdre de vista que la gestió s’ha de fer en favor del ciutadà, afirma l’alcaldable.

És per això que cal treballar en la màxima prioritat, segons David Martín, que ha de ser la d’afavorir l’activitat econòmica i la creació d’ocupació aprofitant les oportunitats que té Palafrugell per a fer-se més atractiu per a la inversió. L’alcaldable recorda que la millor política social és la plena ocupació.

×