fbpx

David Martín: “avui arrenquem la precampanya amb l’objectiu de guanyar les eleccions”

Aquest dissabte al matí a la sala d’actes de Can Genís, l’alcaldable de Junts per Palafrugell, en David Martín, ha presentat la precampanya electoral que comença avui mateix i que acabarà el 28 de maig amb l’objectiu de guanyar les eleccions.

L’alcaldable ha explicat quina ha estat la feina feta durant els 8 mesos des que el passat 19 de maig va ser proclamat. Quasi dues-centes reunions amb diferents persones del municipi per tal d’explicar les línies mestres del projecte i escoltar allò que havien de dir sobre les seves inquietuds o necessitats, reunions sectorials en grups reduïts per tal de posar damunt la taula idees i propostes per al projecte i incorporació de persones a l’equip.

S’ha presentat la imatge de la precampanya on l’element principal del cartell és una fotografia de l’alcaldable mirant a càmera -directament al ciutadà- i el seu nom, així com l’eslògan #RecuperemElSentitComú.

L’alcaldable ha explicat quin és el raonament darrere l’eslògan: “addient per com sóc jo mateix, per la meva personalitat”. I ha afegit, “però també ho és pel tipus de política que volem fer, que farem, tocant de peus a terra, trepitjant carrer, gestionant en base a les necessitats dels veïns i veïnes, amb organització, supervisió i molta empatia”.

La roda de premsa ha finalitzat amb l’explicació de quines seran les accions per a les properes setmanes, com la potenciació de la comunicació a les xarxes socials i al web de la candidatura, www.davidmartin2023.cat, presència als barris, nuclis i pobles amb carpes informatives cada dues setmanes amb la presència del candidat, començant el 29 de gener al barri del Piverd i seguint el 12 de febrer a Camp d’en Prats. Però també amb accions porta a porta i bustiatges, actes amb la presència de representants del partit a nivell Nacional com els consellers Jaume Giró i Lourdes Ciuró, ja confirmats, o d’altres. Així com amb la continuació de les reunions amb entitats i associacions, reunions sectorials, etc.

Per acabar, l’alcaldable ha anunciat que està previst un gran primer acte públic per tal de presentar el primer bloc de la llista electoral, els 11 primers candidats, en les properes setmanes.

×